omslagsbild

omslagsbild

onsdag 29 november 2017

Det åttonde underverket.

Cheopspyramiden och Artemistemplet har varit sedan länge utnämnda till två av världens sju underverk.
Jag vill på eget bevåg utnämna ytterligare ett, ett som betraktas av alla vi människor som högst ordinär. Den ses som naturligt i vår omgivning. Det är därför den inte ses som ett underverk, men jag vill höja den till den nivå den bör vara på. Den är så naturlig att vi inte reflekterar över att den är finurligt konstruerad. Jag påstår att med den kan vi göra och skapa det mesta vi vill och det är verkligen massor. Begränsningar finns, som att få ner månen till jordens yta (vilket det vore bra för har jag inte fått kläm på), men de är få, ytterst få. Det som meddelar att diverse göromål inte går att åstadkomma är tänket. Det är det som säger att dessa är omöjligt, men som i själva verket inte är det. Fantasin däremot har inga begränsningar. Det vore bra om vi lät tänket följa fantasin mer än vi gör. Det skulle innebära att vi får mer kunskap om livet, världen och tillvaron, men framförallt blir gränserna färre till vad vi kan åstadkomma. En del av dessa gränser skulle suddas helt ut.
Jag talar om vår kropp. Denna fantastiska skapelse.

Kroppen är användbar inom många områden. Ett är att skapa oändlig njutning. Det är den ett fantastiskt redskap för. Om vi vet hur och vågar, och inte låter tankarna styra, kan vi uppnå underbar klimax och sexuell energi genom att själva stimulera eller massera vissa av kroppens punkter. Kroppen är så finurlig konstruerad att den vet hur den ska orgasmera, men ofta hindrar den att nå underbar klimax och sexuella energi strömma igenom, och det för vi håller tillbaka känslor eller rörelser i kroppen.
Skaffa den kunskap du saknar för att du själv praktisk kunna stimulera din kropp. Njut och upplev höjder av tillfredsställelse som du aldrig har upplevt tidigare. Det är långt mycket bättre än drogrelaterade stimulanser.

Onani är nyttigt. Eftersom vi är sexuella varelser är det naturligt att vi utforskar vår kropp, i synnerhet utforska och stärka sin egen sexualitet, och det gör vi genom att onanera. Vi börjar redan som barn att ta på våra könsorgan. Många fortsätter med det hela livet. Vad är det för fel att barnen rör vid sitt könsorgan? De gör det för det är skönt, för att slappna av och för att må bättre, precis som vi vuxna gör.
En del tycker att det är fult att onanera. Några tycker rent ut och av att det är skamligt. Hur kan de tycka det? Kroppen är konstruerad som så att det är skönt att "göra barn". Om det varit smärtsamt, hade det varit betydligt färre människor på Tellus. Ska vi endast ha det skönt med våra könsorgan när vi vill ha tillökning i familjen eller när vi ligger med varandra av lust och åtrå?
Det är helt fantastisk att vi kan ha det skönt med vår egen kropp även när vi är ensamma. Det är en värdefull gåva som vi har fått. Ta vara på den genom att nyttja den.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar