omslagsbild

omslagsbild

måndag 25 februari 2013

Välkomna att lyssna på föredraget ´Sikta mot stjärnorna och nå dit´.



Omsorgsfamiljen Personlig assistans H.E.M. AB tillsammans med Svenska kyrkan i Hagsätra har glädjen att hälsa er välkomna till en tankeväckande och inspirerande kväll.
 
Torsdagen den 21 mars 2013 klockan 18.00 inbjuds ni till att lyssna på vår bloggare och inspiratör Johan Nordansjö och hans föredrag ´Sikta mot stjärnorna och nå dit´.
 



 
 
Johan har en CP-skada. Han har förmågan att se möjligheterna i livet och därmed fått en guldkant på livet. Johan har haft tre stora mål i livet: att finna kärleken, att bli världens bästa inom sin idrottsgren och att skriva en roman och få den utgiven av ett förlag.
 
 
Kom och lyssna på hans livs historia!
 
 

Ni är välkomna till Svenska kyrkans lokal på Hagsätra torg 34-36 som ligger mitt i centrum. Vi bjuder på lättare förtäring. Föreläsningen tar cirka 1,5 timme och vi stannar kvar en stund efter föredraget och umgås. Kvällen inleds med en kort presentation av Omsorgsfamiljen.
 
Det går utmärkt att boka in Johan som föreläsare till ditt företag eller din förening via mail eller telefon och även under kvällen.
 
Vi är tacksamma för din anmälan till johan.nordansjo@omsorgsfamiljen.se eller på telefon 0721/719901 till Eva-Lotta Kassel senast den 15 mars 2013. Föreläsningen är kostnadsfri och lokalen är anpassad för alla.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar