omslagsbild

omslagsbild

söndag 3 januari 2016

Visualisering och prioritering.




Ta för dig av 2016. Det gör ingen annan åt dig.


Har du gått en tid och funderat om du verkligen ska lägga veckor, månader eller år på dit du vill nå? "Jag skulle bli så glad, men framförallt nöjd och stolt att lyckas med det jag helst vill göra/uppnå i livet". Tänker du så? Det är då dags att göra det nu. Låt inte dina medmänniskors tvivel få dig tappa tron på det du har föresatt dig att nå. Lyssna inte på belackarna. Släpp tagit om sargkanten och skrinna i väg på osäkra skär, men med tiden blir de allt mer säkrare. Nu. Gasen i botten. Nu när endast några timmar av 2016 passerat. Ett ypperligt tillfälle.
Hur gör du för att skapa möjligheter att nå ända fram till ditt drömmars mål? Det finns massor att göra. Det viktigaste är att när det är möjligt, dag som natt, vart du än befinner dig, vad du än gör, tänker att du kommer att lyckas. Istället för att du går och nynnar på favoritlåten, upprepar du orden ´Jag kan´ samtidigt som du visualiserar i ditt inre just i det ögonblick du lyckas.
Det andra viktigaste är prioritering. När du vill lyckas, behövs det tid. Att träna, rekognosera, planera, studera, skriva, repetera, det tar tid i anspråk. Att få den tiden finns det bara ett sätt att göra det på, för dygnet har tjugofyra timmar, varken mer eller mindre. Minska tittandet på TV och dator, dra ner umgänget med kompisar, ja allt som du kan och känner att du kan vara utan den tid det tar för dig att nå dit du vill. Prioritera din vilja att lyckas.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar